HemHagsätraBoendeinfoKontaktpersonerGeografiMäklarinfoLänkarKontaktLogga in
Hagsätra
Föreningen Vinterrosen bildades hösten 2005 och består av 2 hus med totalt 69 st lägenheter på Vintrosagatan 5 och 7 i Hagsätra. 

Husen uppfördes av Eric Rissel 1959 och ägdes fram till 2005 av fastighetsbolaget Eriss Fastigheter.

Husen ligger centralt i Hagsätra och tillhör stadsdelen Vantör i södra Stockholm och det tar bara 2 min att gå till centrum och tunnelbana (linje 19), det tar ca 20 min in till T-centralen. Buss 143 går också genom Hagsätra.

I vårt trevliga centrum finns flera affärer, bland annat har vi två mataffärer (ICA och Vi Mat Dax), konditori, flera restauranger, affärer för sport, blommor och djur för att nämna några.

Det finns också gott om service som  till exempel vårdcentral, bibliotek, apotek, mäklare och tandläkare. I centrumet finns två bankomater.

Hagsätra Centrum har en egen webbportal.

I området finns två skolor Ormkärrsskolan (förskoleklass till årskurs 6) och Hagsätraskolan (förskoleklass - årskurs 9) och det finns flera förskolor.

Området är lugnt och har flera fina promenadvägar där bl.a. slingan bort mot Magelungen är värd att nämnas samt Älvsjöbadet som är ett bassängbad som är öppet på sommaren. Hagsätra har också en fin idrottsanläggning, med flera fotbollsplaner, varav en med konstgräs.

Uppdaterat av Susanne Meyer Söderlind, 2020-07-02
Utskriftsvänlig sida
• Kontaktinformation • Brf Vinterrosen • Vintrosagatan 5-7 • 124 73 Bandhagen • www.vinterrosen.seinfo@vinterrosen.se
Provided by Webforum